PROSHKA TRUCK ALBANIA Prej Vitit 1998 ofron te Gjitha Pjeset e Kamioneve.
Pjese Origjinale, Cilesore dhe me Cmime te Arsyeshme.

Proshka Shpk ofron Pjese Kembimi per te gjithe llojet e Kamioneve. 


Mundesojme Shitjen dhe Montimin e tyre ne ambjentet tona duke dhene garanci per produket dhe sherbimet e ofruara.


Tashme mbeshtetur nga partnere nderkombetare me pjese kembimi me te mirat ne treg.

Proshka Shpk ofron Pjese Kembimi per te gjithe llojet e Kamioneve. Mundesojme Shitjen dhe Montimin e tyre ne ambjentet tona duke dhene garanci per produket dhe sherbimet e ofruara. Tashme mbeshtetur nga partnere nderkombetare me pjese kembimi me te mirat ne treg.

PRODUKTET TONA
shiko te gjithe produktet
rreth nesh

 

Proshka Shpk ofron Pjese Kembimi per te gjithe llojet e Kamioneve.

 

Mundesojme Shitjen dhe Montimin e tyre ne ambjentet tona duke dhene garanci per produket dhe sherbimet e ofruara nga ne. 

Fale eksperiences se fituar prej vitit 1998 ne treg, kemi mundesine te njohim dhe zbulojme defekte te ndryshme.

 

Tashme jemi te mbeshtetur nga partnere nderkombetare me pjese kembimi me te mirat ne treg.

 

SHERBIMET TONA
·      Pjese Kembimi     

·      Servis    

·      Kovaçhane per Reduktim Balestre
PROSHKA TRUCK - REDUKTIM BALESTRE KAMIONI
punime kovaci per balestra - proshka truck al

PARTNERET TANE

Call Now Button
Open chat