RRETH NESH

PJESE KAMJONASH - AUTO TRUCK PROSHKA
EKSPERIENCE 25 VITE

Proshka Shpk ofron Pjese Kembimi per te gjithe llojet e Kamioneve. Mundesojme Shitjen dhe Montimin e tyre ne ambjentet tona duke dhene garanci per produket dhe sherbimet e ofruara nga ne fale eksperiences se fituar prej vitit 1998 ne treg duke patur mundesine te njohim difekte te ndryshme. Tashme mbeshtetur nga partnere nderkombetare me pjese kembimi me te mirat ne treg.

SHERBIMET
  • Servis
  • Pjese Kembimi
  • Kovaçhane per Reduktim Balestre

DYQANI

KOVACI

Kovaci - Proshka Shpk
Call Now Button
Open chat